Οι προβληματισμοί ενός νέου φιλολόγου   

Η λύση που σας προσφέρουμε

Τι κερδίζετε
Τα βιβλία μας
Δωρεάν διδακτική υποστήριξη

             ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

             Τρόπος πληρωμής

Επικοινωνία
   Είναι δεδομένες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην εξεύρεση εργασίας αλλά και στην  επιβίωσή μας σε ένα περιβάλλον αυξανόμενου ανταγωνισμού. Είναι, αναγκαία, επομένως η θωράκισή μας με εφόδια, για να ξεχωρίσουμε, για να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας ως φροντιστές.

Η κατοχή και διανομή στους μαθητές προσωπικού corpus σημειώσεων - βιβλίων για τα φιλολογικά μαθήματα των τάξεων του Λυκείου, αποτελεί ένα μοναδικό εφόδιο που είναι σε θέση να σας απογειώσει! Θα σας προσδώσει κύρος (τόσο απέναντι στον μαθητή, όσο και απέναντι στον γονέα), αλλά θα αποτελέσει και την καλύτερη διαφήμιση για εσάς: όλοι οι μαθητές είθισται τις σημειώσεις τους να τις μεταφέρουν και στο σχολείο.

Όμως, η φύση των μαθημάτων που διδάσκουμε είναι τέτοια που απαιτεί πολλές σελίδες σημειώσεων και σε διαφορετικά πεδία: εκθεσιολόγια, συντακτικά, σημειώσεις γνωστού κειμένου, αγνώστου κειμένου, λεξικά ανωμάλων ρημάτων, λατινικά...Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Γι' αυτό καταφεύγουν οι περισσότεροι συνάδελφοι στην εύκολη και τετριμμένη λύση της φωτοτύπησης βοηθημάτων. Έτσι, όμως, ποτέ δεν θα ξεχωρίσεις από το σύνολο, θα είσαι ένας/μία από τους πολλούς!

Εμείς προσφέρουμε έγχρωμα, εικονογραφημένα πολυσέλιδα πληρέστατα corpus σημειώσεων - βιβλία για τις τάξεις του Λυκείου με το όνομά σας να αναγράφεται* για να μην μπορούν να περάσουν οι σημειώσεις σε άλλα χέρια, αλλά και για να αποτελεί η κάθε σελίδα μια διαρκή διαφήμισή σας! Τολμάμε να ισχυριστούμε ότι διαθέτουμε σε σύνολο, ποιότητα, ποικιλία και χρηστικότητα ότι καλύτερο κυκλοφορεί!

Παράλληλα, σας προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές για κάθε απορία σας που αφορά την διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων!


Σας παραχωρείτε το δικαίωμα επ' αορίστου χρήσης εκπαιδευτικού υλικού. Διατηρούμε, όμως, τα πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής μεταπώληση. Το όνομα του δημιουργού αναγράφεται στην πρώτη σελίδα κάθε βιβλίου.