Οι προβληματισμοί ενός νέου φιλολόγου   

Η λύση που σας προσφέρουμε

Τι κερδίζετε
Τα βιβλία μας
Δωρεάν διδακτική υποστήριξη

             ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

             Τρόπος πληρωμής

Επικοινωνία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ

(σε ηλεκτρονική μορφή, με το λογότυπό σας αναγραμμένο, για να τα εκτυπώνετε όσες φορές επιθυμείτε!)

ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

 ΔΕΙΓΜΑΤΑ

1. ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΤΙΜΗ: 100 € + ΦΠΑ 23%

123

92

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΚΑΘΕ ΚΕΦΑ-  ΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΔΕΙΓΜΑ 1

ΔΕΙΓΜΑ 2

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

2. ΛΕΞΙΚΟ  ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΤΙΜΗ: 100 € + ΦΠΑ 23%

123

60

ΛΕΞΙΚΟ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΔΕΙΓΜΑ 1

ΔΕΙΓΜΑ 2

 

3. ΛΑΤΙΝΙΚΑ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΙΜΗ: 200 € + ΦΠΑ 23%

246

182

ΠΛΗΡΕΣ ΒΟΗΘΗΜΑ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΘΕΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΜΠΛΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ.

ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ - ΒΟΗΘΗΜΑ, ΕΓΧΡΩΜΟ, ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ!

ΔΕΙΓΜΑ 1

ΔΕΙΓΜΑ 2

 

4.ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΙΔΑΚΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ.

ΤΙΜΗ: 100 € + ΦΠΑ 23%

123

200

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΔΙΔΑΚΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ -

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΗ!

ΔΕΙΓΜΑ

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

5. ΛΑΤΙΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

(Α΄ ΤΟΜΟΣ)

 

ΤΙΜΗ: 150 + ΦΠΑ 23%

184.5 €

116

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ – ΠΛΗΡΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΑΡΧΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ – ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ (ΠΧ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΛΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΤΛ)

ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ 90%) – ΕΝΘΕΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ.

ΔΕΙΓΜΑ 1

ΔΕΙΓΜΑ 2

 

 

       

6. ΛΑΤΙΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 (Β΄ ΤΟΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 34-49)

 

ΤΙΜΗ: 150 € + ΦΠΑ 23%

184.5 €

126

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ – ΠΛΗΡΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΑΡΧΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ – ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ (ΠΧ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΛΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΤΛ

ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ 90%)

ΔΕΙΓΜΑ 1

ΔΕΙΓΜΑ 2

7. ΛΑΤΙΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 (Γ΄ ΤΟΜΟΣ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ)

 

ΤΙΜΗ: 100€ + ΦΠΑ 23%

123

 

110

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΣΕ ΜΠΛΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ.

 

ΔΕΙΓΜΑ

ΔΕΙΓΜΑ

8. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Α΄ ΤΟΜΟΣ (ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

ΤΙΜΗ: 150 € + ΦΠΑ 23%

184.5 €

154

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ -

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

ΔΕΙΓΜΑ

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

9. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Β΄ ΤΟΜΟΣ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ –ΠΟΛΙΤΙΚΑ)

ΤΙΜΗ: 150 € + ΦΠΑ 23%

184.5 €

149

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

ΔΕΙΓΜΑ

10. ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

ΤΙΜΗ: 300 € + ΦΠΑ 23%

369

150

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΠΛΗΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ), ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 & ΕΞΗΣ – 70 ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ – ΙΔΕΕΣ - ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!

 

ΔΕΙΓΜΑ

ΔΕΙΓΜΑ

ΔΕΙΓΜΑ

ΔΕΙΓΜΑ

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

11.ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΙΜΗ: 100

123

 

204

ΒΙΒΛΙΟ – ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ (ημερήσιο &  περιοδικό), ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΙΑ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ . ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. ΔΕΙΓΜΑ

ΔΕΙΓΜΑ

12.ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΙΔΑΚΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ.

ΤΙΜΗ: 100

123

244

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΔΙΔΑΚΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΗ!

ΔΕΙΓΜΑ

13. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΙΜΗ: 50 €  + ΦΠΑ 23%

61, 5 

 

60

ΠΛΗΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΑΩΔΟΥΣ ΥΛΗΣ - ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ!

ΔΕΙΓΜΑ

ΔΕΙΓΜΑ

 

14. ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ) ΤΡΙΩΝ (3) ΑΛΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

 

80

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ  ΜΟΡΦΗ WORD, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΣ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

 

 

  • ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

  • ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΩΣ ΚΕΦΑΛΙΔΑ.

  • ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ TOY ΣΕ ΜΟΡΦΗ ppt ME ΑΝΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ

  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ (ΠΧ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ), ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ, Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΑΚΟ inkjet ΕΚΤΥΠΩΤΗ.

  • ΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ. Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.