Οι προβληματισμοί ενός νέου φιλολόγου   

Η λύση που σας προσφέρουμε

Τι κερδίζετε
Τα βιβλία μας
Δωρεάν διδακτική υποστήριξη

              ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

             Τρόπος πληρωμής

Επικοινωνία

Είθισται οι νέοι άνθρωποι, να καταφεύγουν σε έναν αγώνα συλλογής πτυχίων, μεταπτυχιακών, τίτλων γνώσης ξένων γλωσσών, να ξοδεύουν ιλιγγιώδη ποσά για την φοίτηση σε φροντιστήρια προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Κάποιοι από τους συναδέλφους (ελάχιστοι όπως αποδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία) υλοποιούν το όνειρο του διορισμού. Οι υπόλοιποι, καταφεύγουν ως λύση ανάγκης στην διδασκαλία ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ο συναγωνισμός είναι τεράστιος και κάθε χρόνο, εξαιτίας των χιλιάδων συναδέλφων που αποφοιτούν ετησίως, γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Με την κατοχή και διανομή στους μαθητές σου βιβλίων με την επωνυμία σου κερδίζεις πολλαπλά: α) ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΥΡΟΣ: αποδεικνύεις έμπρακτα την κατάρτισή σου, δεν είσαι ένας καθηγητής της "σειράς" που φέρει το βοήθημα ανά χείρας, που διανέμει στους μαθητές του πολυφωτοτυπημένα φυλλάδια, β) ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ: οι σημειώσεις σου θα αποτελέσουν αντικείμενο θαυμασμού τόσο για τους συμμαθητές των μαθητών σου, όσο και για τους γονείς τους οι οποίοι δεν θα διστάσουν να σε προτείνουν και σε κάποιον γνωστό τους! Έτσι χτίζονται οι καριέρες..., γ) ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟ & ΧΡΗΜΑ: Οι σημειώσεις - βιβλία που σου προσφέρουμε είναι σε μορφή pdf. Έτσι μπορείς να τις εκτυπώνεις από τον προσωπικό σου εκτυπωτή άμεσα, έγχρωμα και οικονομικά! Μπορείς, μάλιστα, με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση (2-3 ευρώ περίπου ανά αντίτυπο) να απευθυνθείς σε ένα εργαστήριο που αναλαμβάνει εκτυπώσεις και βιβλιοδεσίες και χρησιμοποιώντας τα εξώφυλλα που θα σου στείλουμε να δώσεις στις σημειώσεις - βιβλία που θα προμηθευτείς από εμάς τη μορφή των βιβλίων του εμπορίου! Να ποια είναι η απόλυτη διαφήμιση για σένα και τη δουλειά σου! Πρόκειται για την απόλυτη παροχή στον μαθητή, κάτι που μόνο μεγάλα φροντιστήρια των μεγαλουπόλεων ή εξαιρετικά επιτυχημένοι φροντιστές προσφέρουν στους μαθητές τους!

 

Το σκέφτεσαι ακόμα;