Οι προβληματισμοί ενός νέου φιλολόγου   

Η λύση που σας προσφέρουμε

Τι κερδίζετε
Τα βιβλία μας
Δωρεάν διδακτική υποστήριξη

              ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

             Τρόπος πληρωμής

Επικοινωνία
σε εμάς θα βρεις έναν πραγματικό φίλο - βοηθό για το δύσκολο ξεκίνημά σου!

Με την επιλογή ενός πακέτου σημειώσεων σου προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές, επίλυση προβλημάτων διδασκαλίας για το αντίστοιχο μάθημα, εντός 24 ωρών.

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός της ύλης, απαιτούν εμπειρία για να καταστεί δυνατή η έγκαιρη και αποτελεσματική προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Εμείς είμαστε σε θέση να σου παράσχουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα, ούτως ώστε, από την αρχή της σχολικής χρονιάς να είσαι σε θέση να προγραμματίσεις την διδασκαλία σου. Έτσι, θα νιώσεις σιγουριά, αλλά θα μπορέσεις να μεταδώσεις και στους μαθητές σου την αίσθηση ασφάλειας.

Παράλληλα, μπορούμε να απαντάμε και στα ερωτήματά σου σε γνωστικά θέματα (πχ απορίες σχετικά με την σύνταξη ενός αδίδακτου κειμένου).

Τέλος, δεν αρκεί η γνωστική επάρκεια, η κατοχή και διανομή υλικού υψηλού επιπέδου στους μαθητές για να καταστεί κάποιος καλός καθηγητής: πρέπει να ξέρεις και πώς να διδάξεις. Μπορούμε και σε αυτό τον τομέα να σε βοηθήσουμε προκειμένου να οργανώσεις σωστά και αποτελεσματικά την διδακτική σου ώρα. Έτσι, η (τυχούσα) απειρία σου δεν θα φανεί.